Item image

Siikaniemen kurssikeskus

Ota yhteyttä
Siikaniemi (1)

Kuva Tom Allenin referensseistä www.tomallen.fi

Majoitustilat Sauna Uimaranta Luontopolku Nuotiopaikka Jalkapallokenttä Ruokala Ympärivuorokautinenkäyttö Kokoustila Ryhmätyötiloja wlan Tussitaulu dataprojektori

Modernisti keskellä luontoa…

Siikaniemen kurssikeskus tarjoaa viihtyisän ja ennen kaikkea rauhallisen ympäristön mitä erilaisimpien tilaisuuksien järjestämiseen. Siikaniemi sijaitsee kalaisan Vesijärven rannalla vain 16 km Lahdesta. Majoittautua voit joko päärakennuksessa tai majoitusrakennuksessa, käytössä on yhteensä 100 vuodepaikkaa. Viihtyä voit päivän kokouksesta aina pitkiin leireihin asti.

Omannäköisesi tilaisuus…

Kokoukset järjestyvät omien tarpeittesi mukaan, käytössäsi on lukuisia eri vaihtoehtoja pienen ryhmän tiloista aina 200 hengen tapahtumiin. Moderni kokousvarustus kuuluu luonnollisesti asiaan. Siikaniemen asiantunteva henkilökunta avustaa tilaisuutesi järjestämisessä. Keittiömme on tunnettu maukkaasta kotiruuastaan, mutta loihtii tarvittaessa maistuvan juhla-aterian.

Ystävien ja sukulaisten kanssa ikimuistoiset juhlat…

Rantasaunamme takka-kokoushuone sopii erinomaisesti pienimuotoisten perhe- ja sukujuhlien järjestämiseen. Ristiäiset, konfirmaatiojuhla, häät ja sukutapaamiset onnistuvat joko omin tarjoiluin tai keittiömme avustamana. Juhlasali soveltuu isoihin tapahtumiin, sen 2000 miljoonaa vuotta vanha kallioseinä, maailman vanhin alttari, on nähnyt monet ristiäiset ja häät. Keittiömme on tottunut palvelemaan isojakin ruokailijajoukkoja.

Pehmeitä löylyjä, mukavaa polskuttelua…

Saunoa Siikaniemessä voi joko kokouksen ohella tai varta vasten tilattuna saunana. Rantasaunaamme mahtuu lauteille kahteen saunaan yhtaikaa 25 henkeä. Uimaan pääset Vesijärven aaltoihin tai talvella voit pulahtaa avantoon. Päärakennuksen sauna—uima-allasosasto on myös käytössäsi.

Nokipannukahvit kodassa…

Kokousten lomassa voit virkistyä ulkoillen. Kodassa voit nauttia virkistävän nokipannukahvin tai grillikatoksessa paistaa makkaraa tai lettuja. Keittiömme avustaa mielellään järjestelyissä.

Ryhmille järjestämme tilauksesta mm. hierontaa, vesijumppaa ja jalkahoitoja sekä mahdollisuuksien mukaan oman toiveesi mukaisia aktiviteetteja.

Lahden seurakuntayhtymän omistama Siikaniemen kurssikeskus toimii avaran kristillisessä hengessä. Siikaniemessä kokouksen tai leirin anti ei huku yleiseen hälinään, Siikaniemessä on hyvä olla.