Item image

Kunstenniemen leirikeskus

Ota yhteyttä

 

kunstenniemipaa

Majoitustilat Sauna Uimaranta Luontopolku Nuotiopaikka Jalkapallokenttä Lentopallokenttä Koripallokenttä Ruokala Ympärivuorokautinenkäyttö Kokoustila Ryhmätyötiloja wlan Tussitaulu dataprojektori

Leirikeskus keskellä kauneinta saaristoa ja ainutlaatuista tammimetsää

Kunstenniemi tarjoaa merellistä luonnonrauhaa ja mahdollisuuksia monenlaiseen aktiviteettiin melonnasta suunnistukseen ja jalkapallosta pihapeleihin. Leirikeskuksesta löytyy runsaasti urheilu- ja pelivälineitä.

Turun ja Kaarinan srk-yhtymän Kunsteniemen leirikeskus sijaitsee Rymättylässä. Kunstenniemi on rakennettu 50 hehtaarin suuruiselle luonnonkauniille niemelle, jota ympäröi saaristomeri kolmelta suunnalta.

Kunstenniemessä on mainiot ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Alueelta löytyy niin laajoja tammimetsiä kuin peli- ja urheilualueita. Vaihtoehtoja on pelikentistä seikkailu- ja kiipeilyratoihin.

Leirikeskuksesta löytyy kuusi erilaista majoitusrakennusta, joiden majoituskapasiteetti vaihtelee 24 vuodepaikasta 37:ään. Majoista voi jokainen löytää mieleisensä. Taso vaihtelee Tuominiemen yhteismajoituksesta Kunstenkarin tyylikkään hirsirakennuksen 5-6 hengen huoneisiin.

Leirikeskuksen omistaa Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä.

Ajo-ohje:

Turusta Naantalin-Rymättylän tietä 28 km kohti Rymättylää. Käännytään oikealle tietä, jossa lukee Ylttinen. Sen jälkeen seurataan viitoitusta Kunstenniemeen (n. 7 km). Autopaikoitus vain pysäköintialueelle. Matkaa Turusta on noin 38 kilometriä. Matkan kesto noin 45 minuuttia. Vuorobussi jää Poikkoon noin 7,5 kilometrin päähän.