Item image

Heinänokan leirikeskus

Ota yhteyttä

Heinänokkalaituriuusi

Majoitustilat Sauna Uimaranta Luontopolku Nuotiopaikka Lentopallokenttä Jalkapallokenttä Koripallokenttä Ruokala Ympärivuorokautinenkäyttö Kokoustila Ryhmätyötiloja wlan Tussitaulu dataprojektori Liikuntaesteiset

Esteettömyyttä ympärivuotiseen käyttöön

Heinänokan leirikeskus on ympäri vuoden toimiva Turun Erikvallassa, Airiston rannalla. Toinen majoitusrakennuksista on esteetön, kuten ruokalakin. Meillä voit järjestää kaiken kokoisia tapahtumia, aina 10-15 hengen leireistä, 100 hengen koulutuksiin.

Heinänokan leirikeskus on 20 hehtaaria kaunista luontoa meren äärellä.

Heinänokka sopii hyvin seurakuntien, järjestöjen, urheiluseurojen ja muiden ryhmien leirien ja kokoontumisien järjestämiseen sekä eri kokoisten kokousten järjestämiseen. Tiloistamme löytyy tarvittavat kokousvälineet ja langaton internet-yhteys. Tarjoamme kokousvieraille myös tarvittavat ateriapalvelut.

Leirikeskus tarjoaa laajat ja vaihtelevat alueet ulkoilua varten: jalkapallokenttä, luontopolkuja sekä erilaisia leikki- ja kiipeilypaikkoja. Talvisin on käytössä avanto rantasaunan yhteydessä. Lisäksi löytyy pulkkamäki ja pulkat.

Erikoisuutena Heinanokassa on 11 erilaista toimintaharjoitetta, mm. korikiipeily, trapetsi ja keinusilta. Harjoitteiden tarkoituksena on ryhmäytyminen, liikunta ja hauskanpito ryhmässä.

Käytössäsi on kaksi majoitusrakennusta, joista pienempään, Eriksgårdeniin, mahtuu 36 yöpyjää. Suurempi rakennuksista, Mäntykallio, tarjoaa vuodepaikat 70 yöpyjälle. Rakennuksissa majoitutaan neljän hengen huoneisiin. Mäntykallio voidaan jakaa siten, että kahdelle ryhmälle saadaa erilliset tilat. Molemmista rakennuksista löytyy myös tilat yhdessäoloa ja koulutusta varten.

Leirille bussilla Turun torilta

Heinänokkaan voi tulla ryhmän omalla bussilla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Vuorobussi Erikvallaan kulkee Turun keskustasta kahdesti tunnissa. Bussin päätepysäkiltä on kymmenen minuutin kävelymatka leirikeskukseen. Matkaa kauppatorilta Heinänokkaan on n. 20 km.

Leirikeskuksen omistaa Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä.